Welkom bij Globeview, waar we jouw online ervaring transformeren. Verlies geen kostbare tijd door trage laadtijden; onze websites zijn snel en responsief. Navigeer moeiteloos door heldere structuren en ontdek betoverende ontwerpen die indruk maken, zelfs op mobiel. Ervaar een waardegerichte aanpak met krachtige boodschappen en meetbare resultaten. Globeview, waar jouw online succes begint.

webdesign Limburg

Al 20 Jaar Jouw Partner: Vlekkeloze Hosting & Zorgeloos Onderhoud met Globeview

Bij Globeview snappen we helemaal dat jouw website superbelangrijk is voor jouw online succes. Daarom pakken we WordPress onderhoud en hosting aan met een persoonlijke touch, zodat alles aan jouw site vlekkeloos en veilig draait.

Ons trendy team zorgt ervoor dat jij je kunt richten op groeien, terwijl wij de technische kant soepel houden. Kies voor Globeview en laat ons jouw digitale zorgen wegnemen met onze top-notch WordPress service.

Met Globeview is jouw website altijd snel, up-to-date en veilig. Let’s make it personal; samen brengen we jouw website naar het volgende level!

0
Jaren Ervaring
0
Websites
0
Logo design
0
Klanten
Klant Logo Arion
Klant Logo ABC
Klant Logo Bellegerscollectief
Klant Logo Aux Merveilleux
Klant Logo Aux Merveilleux
Klant Logo WBM
Klant Logo zegelskoel
Klant Logo vochtwering-totaal
Klant Logo villa-amy
Klant Logo schoonbrood
Klant Logo Remani
Klant Logo stichtingsociaal
Klant Logo superlocal
Klant Logo eveline
bosch

Wat klanten zeggen?

Wat ik voor jou kan betekenen

Een nieuwe website
laten maken

Je website beter
vindbaar maken

Je website hosten en onderhouden

Een nieuw logo
voor je bedrijf

Een nieuwe huisstijl
maken

Grafische vormgeving
Drukwerk

Vragen?

We bespreken eerst vrijblijvend je project in een persoonlijk gesprek. Wat zijn je doelen en hoe gaan we die samen behalen? Op basis van je wensen wordt een offerte op maat gemaakt. Na goedkeuring van deze offerte volgt de aanbetaling en na het aanleveren van alle content gaan we direct voor je aan de slag! We houden je op de hoogte van de ontwikkeling.

De levertijd van een website is vrij snel, normaliter 2-3 weken na het aanleveren van je content. Je krijgt dan ook meteen de levertijd/planning doorgegeven.

Ja, je hoeft pas te betalen als je 100% tevreden bent dat is ook onze doelstelling.

Een website laten maken of een logo laten maken is volledig maatwerk daarom zijn wij pas tevreden als je 100% tevreden bent.

Graag zelfs. Als starter komt er heel veel op je af.  Wat belangrijk is dat je huisstijl in orde is. Een goede huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en geven je klant een bepaalde waarde. Een logo of huisstijl zou ik daarom altijd professioneel laten maken zeker omdat deze minimaal 30 jaar of langer mee moet en je niet zomaar een logo veranderd.

Wij helpen starters van A-Z met een passende huisstijl en een goed vindbare website  zodat er optimaal gepresenteerd kan worden. Ook houden wij rekening met het afgesproken budget. Wat natuurlijk heel belangrijk is voor starters.

Ooit heb je vast wel eens een website willen maken, of erover nagedacht. Het is anno 2023 namelijk erg gemakkelijk en goedkoop om een website te laten maken. In deze blogpost lees je hoeveel tijd het kost om een website te bouwen.

Hoe lang duurt het gemiddeld om een website te bouwen?

Dat hangt af van een aantal factoren, waaronder de complexiteit van de site, het aantal pagina’s en de hoeveelheid inhoud. Een eenvoudige website kan binnen een paar weken worden gebouwd, terwijl een meer complexe site enkele maanden in beslag kan nemen.

“Wat is de invloed van de grootte en complexiteit van een website op de bouwtijd?”

De grootte en complexiteit van een website hebben een directe invloed op de benodigde bouwtijd. Een kleine website kan binnen enkele uren gebouwd worden, terwijl een complexe website veel meer tijd nodig heeft. Het is belangrijk om realistisch te zijn over de tijd die je nodig zult hebben om je website te bouwen. Als je niet genoeg tijd inplant voor het bouwen van je site, dan zal dit ten koste gaan van de kwaliteit.

Hoeveel uur kost het bouwen van een eenvoudige website?

Een eenvoudige website kan in ongeveer 5 tot 10 uur worden gebouwd, afhankelijk van de ervaring van de webbouwer.

Hoeveel uur kost het bouwen van een complexe website?

Een complexe website bouwen kan heel wat uren in beslag nemen. Het hangt natuurlijk altijd af van de grootte en functionaliteiten van de site, maar we kunnen wel een aantal algemene richtlijnen geven.

Voor een eenvoudige website met slechts enkele pagina’s en weinig interactieve elementen, kun je rekenen op ongeveer 10 tot 20 uur werk. Dit is uiteraard afhankelijk van je eigen vaardigheden, maar ook hoeveel tijd je er dagelijks aan wilt besteden.

Wanneer je echter een complexere website wilt maken met veel pagina’s en/of ingewikkelde functionaliteiten, dan kan het bouwen hiervan wel even duren. We hebben het dan over minimaal 40 uur tot soms wel 100 uur of meer. Dit is natuurlijk ook weer sterk afhankelijk van alle bovenstaande factoren.

Conclusie

Er zijn verschillende factoren die bepalen hoeveel tijd het kost om een website te bouwen. Het aantal pagina’s, de complexiteit van de functionaliteit, het ontwerp, de inhoud en de doelgroep zijn allemaal belangrijke factoren.

Een eenvoudige website met een paar pagina’s kan binnen een paar uur gebouwd worden, maar een meer complexe website met veel functionaliteit en custom ontwerp kan wel enkele weken of zelfs maanden in beslag nemen.

Uiteindelijk is het belangrijkste wat je moet overwegen hoeveel tijd en moeite je bereid bent te steken in het bouwen van je website. Als je er alles aan wilt doen om ervoor te zorg

Webdesign bureau alles in een bedrijf

Wanneer je een webdesign bureau wilt vinden, is het belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden. Je wilt een bureau dat alles kan aanbieden wat je nodig hebt, van het ontwerp tot de uiteindelijke implementatie. Bovendien moet het bureau gespecialiseerd zijn in wat jij nodig hebt. In dit artikel lees je meer over hoe je het beste webdesign bureau kunt vinden voor jouw project!

Wat is een webdesign bureau?

Webdesign bureau’s zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en bouwen van websites. Ze bieden een breed scala aan diensten, van het ontwerp en de implementatie van een website tot het hosten ervan en het bijhouden van de inhoud. Sommige webdesign bureau’s zijn gespecialiseerd in specifieke types of websites, zoals e-commerce sites, mobiele sites of corporate sites. Andere bureau’s zijn algemeen gespecialiseerd in webdesign en bieden diensten aan bedrijven van alle soorten en maten.

De verschillende soorten webdesign bureaus

Er zijn veel verschillende soorten webdesign bureaus. Sommige bureaus zijn gespecialiseerd in het ontwerp van een bepaald type website, zoals e-commerce websites of bedrijfswebsites. Andere bureaus zijn meer algemeen en ontwerpen websites voor allerlei verschillende doeleinden. Er zijn ook bureaus die zich richten op het ontwikkelen van mobiele applicaties of het maken van cartoons en animaties voor websites.

Voordelen van een webdesign bureau

Voordelen van een webdesign bureau
1. Een webdesign bureau is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van websites. Ze hebben veel ervaring en kennis in huis om jouw website optimaal te maken.
2. Een webdesign bureau werkt samen met verschillende specialisten, zoals online marketeers, copywriters en developers. Dit zorgt ervoor dat je website niet alleen mooi wordt, maar ook goed scoort in zoekmachines en daardoor meer bezoekers krijgt.
3. Een webdesign bureau houdt rekening met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign en online marketing. Zo weet je zeker dat je website up-to-date is en aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep.
4. Een webdesign bureau denkt mee over de strategie voor jouw website. Wat wil je bereiken met je website? Hoe moet de interactie tussen bezoeker en website eruit zien? Welke functionaliteiten moet je site hebben? Op basis van jouw wensen wordt

Nadelen van een webdesign bureau

Nadelen van een webdesign bureau:
– Het kan duur zijn
– Je bent afhankelijk van het bureau voor wijzigingen en onderhoud
– Je hebt minder controle over het uiteindelijke resultaat

Wat zijn de kosten van een webdesign bureau?

Wat zijn de kosten van een webdesign bureau?

De kosten van een webdesign bureau hangen af van verschillende factoren, zoals het aantal pagina’s dat ontworpen moet worden, de complexiteit van het ontwerp, de hoeveelheid werk dat in het ontwerp gestopt moet worden en of er extra diensten, zoals een logo-ontwerp of e-commerce functionaliteit nodig is. Een simpel design voor een statische website met slechts enkele pagina’s kan al snel enkele honderden euros kosten, terwijl een meer complexe website met veel interactieve elementen en e-commerce functionaliteit duizenden euros kan kosten. Het is belangrijk om te onthouden dat webdesigners uren werk kunnen stoppen in het maken van een website die jij als gebruiker maar enkele seconde bekijkt, dus hun tarieven reflecteren vaak de waarde die zij toekenn

Conclusie

Als je een webdesign bureau inschakelt voor het ontwerp van je website, schakel je in feite een bedrijf in dat alle facetten van het webdesign aanpakt. Dit is ideaal, want het betekent dat je niet hoeft te zoeken naar verschillende bedrijven om al je wensen in vervulling te laten gaan. Het enige wat je hoeft te doen is ervoor zorgen dat je kiest voor een betrouwbaar en ervaren webdesign bureau.

Ontwerpbureau Heerlen – Grafische vormgeving

Design bureau Heerlen is een creatief ontwerpbureau dat zich richt op grafische vormgeving. Het bureau is gevestigd in Heerlen, Nederland en bestaat uit een team van ervaren ontwerpers met kennis van diverse vakgebieden. Design bureau Heerlen staat bekend om zijn unieke en krachtige ontwerpen, die bedrijven helpen hun doelstellingen te bereiken.

Wat is een ontwerpbureau?

Een ontwerpbureau is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van grafische producten, zoals advertenties, logo’s en websites. Het kan ook andere diensten aanbieden, zoals het ontwikkelen van corporate identity-pakketten en het uitvoeren van marktanalyses.

De verschillende soorten ontwerpbureaus

Er zijn verschillende soorten ontwerpbureaus, afhankelijk van het type project dat ze aanpakken. Sommige ontwerpbureaus zijn gespecialiseerd in logo’s en huisstijlen, terwijl andere bureaux zich richten op webdesign of packaging. Er zijn ook ontwerpbureaus die een combinatie van deze diensten aanbieden. Het is belangrijk om te weten welk type ontwerpbureau je nodig hebt voordat je een contract aangaat.

Voordelen van een ontwerpbureau

“Als je overweegt een ontwerpbureau in te schakelen, zijn hier enkele voordelen die je misschien niet hebt beschouwd:

1. Een ontwerpbureau heeft toegang tot professionele ontwerpers met ervaring die je project naar een hoger niveau kunnen tillen.
2. Een goed ontwerpbureau zal je helpen bij het bepalen van de doelstellingen van je project en hoe deze te bereiken. Dit kan een levensbeslissende verschil maken in het uiteindelijke resultaat.
3. De meeste ontwerpbureaus beschikken over eigen print- en webhostingfaciliteiten, waardoor ze veel sneller werk kunnen maken van jouw project dan wanneer je alles zelf moet regelen.
4. Bureaus werken vaak met vaste teams van designers, copywriters en andere creatieven, waardoor er sprake is van een betere samenhang en efficiënter werkverloop. Dit leidt tot hogere kwaliteit en snelle

Wat zijn de kosten van een ontwerpbureau?

Een ontwerpbureau in Heerlen kan verschillende soorten kosten in rekening brengen. Dit is afhankelijk van het soort project dat je wilt laten maken. Een simpel logo of eenvoudige flyer zal minder kosten dan een uitgebreide website of huisstijl. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten ontwerpbureaus. De ene focust op grafisch design, terwijl de andere juist meer gespecialiseerd is in webdesign. Kies dus altijd een ontwerpbureau dat gespecialiseerd is in het type project dat jij wilt laten maken!

Ontwerpbureaus in Heerlen

In Heerlen zijn veel verschillende ontwerpbureaus gevestigd. Elk met hun eigen specialiteit en stijl. Sommige ontwerpbureaus hebben zich gespecialiseerd in grafische vormgeving, andere in webdesign of illustratie. Het is dan ook belangrijk om te weten welke soort ontwerp je nodig hebt voordat je een bureau inschakelt.

an de vele mogelijkheden die Heerlen te bieden heeft op het gebied van ontwerpbureaus.

Logo laten ontwerpen

Wanneer u een nieuw bedrijf start, of wanneer u uw huisstijl wilt vernieuwen, is het belangrijk om een professioneel logo te laten ontwerpen. Een goed ontworpen logo geeft uw bedrijf een eigen identiteit en zorgt ervoor dat u herkenbaar bent in de markt. Bovendien zorgt een sterk logo ervoor dat mensen zich uw bedrijf beter gaan herinneren.

Een logo laten ontwerpen is dus zeker de moeite waard! Wilt u weten wat het kost om bij ons bureau in Heerlen een logo te laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Website laten ontwerpen

Wanneer je een website laat ontwerpen, is het belangrijk om te kiezen voor een ontwerpbureau dat gespecialiseerd is in grafische vormgeving. Het bureau moet over de juiste kennis en ervaring beschikken om jouw wensen om te zetten in een mooi en functioneel design.

Een goed ontworpen website is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook gemakkelijk in gebruik. De bezoekers van je website moeten snel vinden wat ze zoeken, anders gaan ze weer weg. Je wilt dus niet alleen dat je website er goed uitziet, maar ook dat het goed werkt.

Het team van Ontwerpbureau Heerlen heeft vele jaren ervaring in het ontwerpen van websites. Wij weten precies hoe we een mooie en functionele website kunnen maken die aan al jouw wensen voldoet. Neem contact met ons op en laat ons jouw ideeën horen, dan maken wij er graag

Conclusie

Het ontwerpbureau Heerlen is gespecialiseerd in grafische vormgeving. Ze hebben ervaring in het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, en advertenties. 

In de afgelopen jaren heeft het ontwerpbureau Heerlen bewezen dat ze een goede keuze zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar een professioneel ontwerpbureau. Dankzij de kwaliteit van hun werk en de persoonlijke aandacht voor elke klant, zijn ze in staat om maatwerk te leveren waar bedrijven echt tevreden mee zijn. Daarnaast bieden ze ook scherpe prijzen, dus als je op zoek bent naar een ontwerpbureau in Heerlen, dan is dit absoluut één van de beste opties.

Werkt mijn website ook goed op tablet & mobiel?

Ja, jouw website werkt ook goed op tablet en mobiel. Dit komt doordat het responsive ontwerp van je website zich aanpast aan de schermgrootte van het apparaat waarop je de site bekijkt. Je hoeft dus geen aparte versies van je website te maken voor desktop, tablet en mobiel.

Inleiding

Tegenwoordig is het aantal mensen dat online is via een mobiel toestel zoals een smartphone of tablet enorm toegenomen. Het is dan ook belangrijk om te weten of je website goed werkt op deze toestellen. In dit artikel lees je alles over hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw website ook optimaal functioneert op tablet en mobiel.

Wat is een responsive website?

Een responsive website is een website die zich automatisch aanpast aan het apparaat waarop hij wordt bekeken. Dit betekent dat de website er op elk apparaat optimaal uitziet.

Voordelen van een responsive website

Als je een responsive website hebt, hoef je niet aparte websites te maken voor verschillende apparaten. Dit bespaart tijd en geld. Je hoeft ook maar één keer content te maken en deze is dan op alle apparaten goed leesbaar en gebruiksvriendelijk. Een responsive website is dus eigenlijk een kostenbesparende oplossing.

Nadelen van een responsive website

Een responsive website is niet altijd de beste oplossing. Soms is het beter om een aparte mobiele website te maken. Dit hangt af van de doelstellingen van je website en je doelgroep. Daarnaast zijn er een aantal nadelen van een responsive website:

– Een responsive website kan langzamer laden dan een normale website of een aparte mobiele website. Dit komt omdat alle content op één pagina staat en dus meer data hoeft te laden.

– Een responsive website kan soms minder gebruiksvriendelijk zijn dan een aparte mobiele website. Dit komt omdat de lay-out niet altijd optimaal is voor kleine schermen.

– Je hebt minder controle over hoe je website eruit ziet op verschillende devices. Op sommige devices kan de lay-out er heel anders uitzien dan je bedoeld had, waardoor je site minder professioneel overkomt.

Hoe weet ik of mijn website wel of niet responsive is?

Als je twijfelt of je website responsive is, kun je een aantal simpele testen doen. Ga naar een website die responsive is, zoals bijvoorbeeld Google of Amazon. Open deze site dan op je desktop en verklein daarna het venster van je browser tot ongeveer de breedte van een tablet. Als de pagina zich automatisch aanpast aan het kleinere scherm, is de site responsive.

Je kunt ook gewoon even naar je eigen website gaan en hierbovenop beschreven test uitvoeren. Als alles goed gaat, zie je dat de pagina netjes in elkaar steekt op alle devices. Maar als dit niet het geval is, weet je dat er iets mis is met de responsiviteit van je site.

Conclusie

De website is niet optimaal voor mobiele gebruikers. De knoppen zijn te klein en de tekst is moeilijk te lezen op een kleine scherm. De website laadt ook traag op een mobiel toestel.

Websites zijn een belangrijk onderdeel van elk bedrijf, maar velen weten niet wat er komt kijken bij het maken ervan. In dit artikel geven we je inzicht in de verschillende prijzen die komen kijken bij het maken van een website.

Hoeveel kost een website?

Wanneer u een website wilt laten maken, komt er veel kijken. Het is belangrijk om te bepalen wat uw budget is en wat u precies wilt laten maken. Er zijn verschillende soorten websites die verschillende prijzen hebben. Een eenvoudige website met weinig functionaliteiten kost minder dan een complexe site met veel opties. De prijs hangt ook af van de ervaring van de webdesigner en of er speciale software nodig is.

Klik hier voor een prijsindicatie.

Waarom is een website belangrijk?

Een website is belangrijk omdat het een online aanwezigheid geeft voor uw bedrijf. Het helpt u om online te communiceren met uw klanten en prospects, en geeft hen de mogelijkheid om uw producten of diensten te bekijken en af te nemen. Een website kan ook helpen bij het genereren van leads en het converteren van verkoop.

Hoe maak ik een website?

Als je geen ervaring hebt met het maken van websites, is het natuurlijk lastig om zelf een website te maken. Er zijn echter tal van hulpmiddelen beschikbaar om je te helpen bij het maken van je eigen website. Zoek op internet naar tutorials of gebruik een sitebuilder om je website te maken.

Wat heb ik nodig om een website te maken?

Om een website te maken, heb je een aantal dingen nodig:

-Een domeinnaam: dit is de unieke naam van je website, die je registreert bij een domeinnaamregistrar.

-Webhosting: dit is waar je website bestanden worden opgeslagen zodat ze online kunnen worden bekeken. Je hebt speciale webhosting nodig om een website te laten werken.

-Een CMS of content management systeem: dit maakt het mogelijk voor jou om inhoud toe te voegen en te bewerken op je website, zonder dat je technische kennis nodig hebt. WordPress is een populaire gratis optie. Dit in combinatie met Elementor Pro

-Een ontwerp/thema voor je website: dit geeft je website een visuele identiteit en bepaalt hoe de verschillende pagina’s eruit zullen zien. Er zijn veel gratis en betaalde opties beschikbaar.

Website hosting

De kosten van een website hangen af van verschillende factoren. Het type website, de hosting die u kiest en het ontwerp van de site zijn slechts enkele van deze factoren. Website-hosting kan erg duur zijn, maar er zijn ook goedkopere opties beschikbaar. Het is belangrijk om te weten wat uw behoeften zijn voordat u een keuze maakt, want als u niet voorzichtig bent, kunt u veel geld verspillen aan dingen die u niet nodig hebt.

Een domeinnaam registreren

Een domeinnaam registreren is een eenvoudige taak die u kunt uitvoeren via een registrar. Een registrar is een bedrijf dat domeinnamen verkoopt en beheert. Er zijn veel verschillende registrars, dus het kan soms lastig zijn om te beslissen welke u wilt gebruiken. Wanneer u eenmaal heeft besloten welke registrar u wilt gebruiken, kunt u doorgaan met het registreren van uw domeinnaam. Dit proces neemt meestal niet meer dan een paar minuten in beslag.

Website bouwen

Een website laten bouwen door een professionele webdesigner of webbouwer kost normaal gesproken tussen de €500 en €5000. Dit is afhankelijk van het soort website dat je wilt laten maken. Een eenvoudige website met een paar pagina’s kost meestal ongeveer €500, terwijl een uitgebreide website met veel pagina’s en functionaliteiten kan oplopen tot €5000.

Conclusie

De kosten van een website zijn afhankelijk van verschillende factoren. Er is geen vast bedrag dat je kunt uitgeven aan een website, maar er zijn wel wat algemene richtlijnen die je kunnen helpen bij het maken van een inschatting. Als je echt niet weet waar te beginnen, schakel dan hulp in van een ervaren webdesigner of ontwikkelaar. Zij kunnen je helpen om precies te bepalen wat jij nodig hebt voor jouw website en wat de daadwerkelijke kosten gaan worden.

Maandelijkse kosten, Website vaste kosten per maand?

Een website is een krachtig marketing tool voor je bedrijf. Het is jouw 24/7 online aanwezigheid en de mogelijkheid om nieuwe klanten te bereiken, maar het kan ook duur zijn. In dit artikel zullen we de verschillende kosten bespreken die je moet overwegen bij het maken van je eigen website.

Wat zijn de vaste kosten van een website?

Hoewel de meeste mensen niet beseffen hoeveel werk er komt kijken bij het onderhoud van een website, zijn er toch echt vaste lasten verbonden aan het bezit ervan. Denk hierbij aan:

-Het registreren of verlengen van je domeinnaam;
-Hostingpakketten die ervoor zorgen dat je website online blijft staan;
-Beveiligingsabonnementen om je site tegen hackers te beschermen;
-Back-upservices om je data veilig te stellen;
-Updates en onderhoud van je CMS of andere software.

Bij Globeview heeft u al vanaf € 29,00 per maand een all-in-pakket.

Als je eenmaal weet wat de vaste lasten zijn, is het gemakkelijk om in te schatten hoeveel geld je maandelijks kwijt bent aan het onderhoud van je website.

Waarom wij geen template websites maken?

Uw website is vaak de eerste indruk die potentiële klanten hebben van uw bedrijf, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat hij u goed vertegenwoordigt. Een manier om dit te doen is het gebruik van thema websites te vermijden.

Inleiding

Wanneer een website wordt opgeleverd, is het belangrijk dat deze voldoet aan de verwachtingen van de opdrachtgever. Dit betekent dat de website zowel technisch als visueel moet aansluiten bij de identiteit van het bedrijf. Een template website is hierbij geen goede keuze.

Wij geloven in het unieke verhaal van iedere onderneming

Wij geloven dat iedere onderneming een uniek verhaal heeft. En elk verhaal vertellen we op onze eigen, unieke manier. Wij maken dus geen template websites, maar websites die perfect aansluiten bij het verhaal van jouw onderneming.

Een template website is een saaie website

Wanneer je een template website gebruikt, ziet iedereen dat het een template is. Je bent niet uniek en je website zal er saai uitzien. Een template website is ook makkelijk te herkennen aan de manier waarop de pagina’s zijn opgebouwd en de inhoud is vaak niet goed afgestemd op de doelgroep.

Een template website zegt weinig over uw bedrijf

Een template website zegt weinig over uw bedrijf omdat het een algemeen ontwerp is dat niet specifiek is voor uw merk of uw doelgroep. Een website die is ontworpen met uw bedrijf en doelgroep in gedachten maakt een veel sterkere indruk en zal beter presteren.

Een maatwerk website is een beter alternatief

Om een website optimaal te laten renderen is het belangrijk dat deze qua design en functionaliteiten aansluit bij jouw bedrijf. Een template website is hier vaak niet geschikt voor. Door gebruik te maken van maatwerk zorg je ervoor dat de website perfect aansluit bij wat jij nodig hebt.

Het proces van een maatwerk website

Zodra we een aanvraag binnenkrijgen voor een nieuwe website, begint het creatieve proces. We kijken naar de huidige website en bedenken wat er beter kan. We bespreken de wensen met de opdrachtgever en maken een plan van aanpak. Dit geeft ons inzicht in de tijdsplanning en de kosten. Vervolgens maken we een prototype van de nieuwe website. Dit is een uitgewerkt ontwerp waarmee de opdrachtgever kan zien hoe de nieuwe website eruit gaat zien. Als alles goed is gegaan, starten we met de bouw van de nieuwe website. Nadat deze is afgerond, testen we alles grondig voordat we overgaan tot livegang.

De kosten

Als je een website laat maken, wil je natuurlijk wel weten wat de kosten zijn. Helaas is het antwoord op die vraag niet zo simpel. Er zijn namelijk heel veel verschillende factoren die de kosten van een website kunnen beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan het soort website dat je wilt laten maken. Een simpele informatieve website is natuurlijk heel wat goedkoper dan een uitgebreide webshop met veel productpagina’s en betaalmogelijkheden.

Ook de grootte van je website kan van invloed zijn op de kosten. Een website met maar één pagina is natuurlijk heel wat goedkoper dan een website met honderden pagina’s. Verder spelen ook de functionaliteiten die je op je website wilt hebben een rol in de prijsopbouw. Als je bijvoorbeeld een contactformulier of een forum wilt, zal dat extra kosten met zich meebrengen.

Tenslotte moet ook rekening gehouden worden met Hosting en onderhoud lees hier meer over.

Jazeker, zonder dat we garantie kunnen geven op welke plaats je website binnen Google presteert. Wij controleren je website of alles technisch klopt en ook of je vindbaar bent. Ook al is de website al opgeleverd zien wij er op toe dat de website in Google wordt opgenomen.

Waar moet je op letten bij het maken van een nieuwe website?

Wanneer je een nieuwe website wilt maken, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Je moet bijvoorbeeld bedenken welk doel je met je website wilt bereiken, en welke functionaliteiten je nodig hebt om dat doel te bereiken. Daarnaast is het ook belangrijk om na te denken over de navigatie van je website, en hoe je bezoekers snel en gemakkelijk door je site kunnen navigeren. In dit artikel geven we tips over wat je allemaal moet overwegen bij het maken van een nieuwe website!

Hoe ga je te werk bij het maken van een nieuwe website?

Bij het maken van een nieuwe website is het belangrijk om te weten wat je wilt gaan doen met de website. Wil je online verkopen? Of wil je gewoon een aanwezigheid op het internet? Het is belangrijk om hier van tevoren over na te denken, zodat je weet welke functionaliteiten je nodig hebt. Vervolgens moet je kiezen voor een webhost en een domeinnaam. Er zijn veel verschillende aanbieders, dus neem de tijd om rond te kijken en te vergelijken. Als je weet welke host en domeinnaam je gaat gebruiken, dan kan je beginnen met het ontwerp van de website. Kies een simpel ontwerp, want een complex ontwerp is lastig om te bouwen en duurder. Als laatste moet je de website publiceren door de bestanden naar de server van de webhost te uploaden.

Checklist voor het maken van een nieuwe website.

Voordat je begint met het maken van een nieuwe website, moet je een checklist maken. Dit is wat je nodig hebt:
-Een domeinnaam
-Webhosting
-Een CMS of een websitebuilder zoals Elementor Pro
-SEO-instellingen
-Webdesign
-Content

Welke software gebruik je?

Als je een nieuwe website gaat maken, is het belangrijk om te weten welke software je gaat gebruiken. Er zijn verschillende softwarepakketten die je kunt gebruiken om een website te maken. Sommige pakketten zijn gratis, terwijl andere pakketten betaald moeten worden. Het is belangrijk om de juiste software te kiezen, want dit kan bepalend zijn voor de functionaliteit van je website.

Als je bijvoorbeeld een WordPress-website wilt maken, heb je speciale WordPress-software nodig. Deze software is gratis te downloaden op internet. Andere popular

Hoe maak je een goede website?

Om een goede website te maken, moet je op verschillende dingen letten. In de eerste plaats is het belangrijk dat de website overzichtelijk is. Bezoekers moeten snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de website responsive is. Dit betekent dat de website goed werkt op verschillende apparaten, zoals computers, laptops en smartphones. Ook is het belangrijk om social media in te zetten voor je website. Dit kan ervoor zorgen dat je meer bezoekers krijgt en je bereik vergroot.

Wat is een responsive website?

Een responsive website is een website die zich aanpast aan het apparaat waarop deze wordt bekeken. Dit betekent dat de website automatisch schaalt en uitlijnt op elk apparaat, zodat deze makkelijk te lezen en te gebruiken is, ongeacht het formaat.

Hoe test je je website?

Als je een nieuwe website gaat maken, moet je goed testen om ervoor te zorgen dat alles werkt zoals het hoort. Dit betekent dat je de website moet testen op verschillende devices, browsers en operating systems. Je kunt dit doen door gebruikers te vragen om de website te testen of door gebruik te maken van een tool die automatisch tests uitvoert. Wanneer je de website manualy test, is het belangrijk om een checklist met punten bij te houden die je moet controleren. Op deze manier vergeet je geen enkel detail. Als je liever een tool gebruikt, kun je Selenium of WebDriver gebruiken. Deze tools voeren automatisch tests uit op verschillende devices en browsers.

Een website laten bouwen?

Het lijkt misschien een moeilijke opgave, maar met de juiste hulp is het eenvoudiger dan je denkt. In dit artikel lees je alles over wat je moet weten als je een website wilt laten bouwen.

Als je een website wilt laten bouwen, moet je eerst weten wat je wilt. Heb je een bedrijf? Dan is het belangrijk om te kijken naar de doelstelling van de website. Wil je online verkopen? Dan moet de website een goede uitstraling hebben en makkelijk in gebruik zijn. Is je bedrijf vooral gericht op lokale klanten? Dan is een simpele website vaak voldoende. Kortom, bepaal eerst wat je wilt met de website voordat je gaat praten met webdesigners.

Hoeveel kost het om een website te laten bouwen?

“Hoeveel kost het om een website te laten bouwen?” is een veelgestelde vraag. Er zijn veel verschillende factoren die de prijs van een website beïnvloeden, zoals het aantal pagina’s, de functionaliteit, het design, enzovoort. Het is daarom lastig om een algemeen antwoord te geven op deze vraag.

Neem contact op met een webdesigner of -bureau om een offerte op maat te krijgen.

Voordelen van een website laten bouwen.

Als je een website laat bouwen, profiteer je van vele voordelen. Je kunt bijvoorbeeld meer bezoekers aantrekken, je product of dienst beter onder de aandacht brengen en je online zichtbaarheid vergroten. Een professionele website helpt je ook om een betere indruk te maken op je bezoekers en potentiële klanten. Daarnaast is een website een uitstekende manier om jezelf of je bedrijf te promoten.

Nadelen van een website laten bouwen

-Het kan duur zijn om een website laten bouwen, vooral als je een site met veel functionaliteiten en een uniek ontwerp wilt.

-Het kan ook lastig zijn om een webdesigner of ontwikkelaar te vinden die aan al je wensen voldoet.

-Als je eenmaal een website hebt laten bouwen, ben je afhankelijk van de deskundigheid van die ene persoon of bedrijf voor eventuele toekomstige wijzigingen of problemen.

Alternatieven voor het laten bouwen van een website

Als je niet zelf een website wilt bouwen, zijn er verschillende alternatieven. Je kunt bijvoorbeeld een template gebruiken of een online dienst inhuren.

Een template is een pre-ontwikkelde website die je kant-en-klaar kunt downloaden en installeren. Je hoeft alleen nog maar je eigen teksten en afbeeldingen toe te voegen. Er zijn veel verschillende templates beschikbaar, dus je kunt altijd wel iets vinden dat bij jouw wensen aansluit.

Een andere optie is het inhuren van een ontwerper of webbouwer die de website voor je gaat maken. Dit is vaak duurder dan het gebruik van een template, maar je krijgt wel een unieke website die geheel aan jouw wensen voldoet.

Conclusie

Een website laten bouwen is een investering die je bedrijf online zal helpen groeien. Het is belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden bij het maken van de keuze om wel of niet te investeren in een professionele website. Als je besluit dat het tijd is voor jouw bedrijf om online te gaan, moet je erachter komen hoeveel je bereid bent te investeren in je site. Er zijn veel verschillende opties en pakketten die variëren in prijs, dus het is belangrijk om te bepalen wat voor jouw bedrijf het beste werkt. Het kan ook nuttig zijn om advies in te winnen bij iemand die ervaring heeft met webdesign of online marketing. Zij kunnen je helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie.

Logo laten maken door Dennis Schmets
Trustoo Webdesign Keurmerk

Laten we samenwerken?

dennis muur kleur

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we bespreken hoe wij jou potentiële klanten kunnen aanspreken. Een professionele website of stijlvol logo kunnen net het verschil maken. We helpen jou graag.

Scroll naar boven

Download hier de prijslijst!

Geïnteresseerd in samenwerken en nieuwsgierig naar de kosten? Vul uw gegevens in en ontvang meteen onze prijslijst.

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.